< Till bloggens startsida

i miss you


Kräftskiva




Foton från Felicias kamera.
 
Hade det mycket trevligt!

i have nothing to say


21a Augusti

Det känns som att jag ligger i koma nu fram till skolstarten. Jag vet att jag tjatar så mycket om den nu, men det är ju nästan det man går och väntar på hela tiden. Det blir nog skönt i början, men sen börjar väl skolarbetet hugga en i ryggen som vanligt.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det känns om att man har skitmycket att skriva om, men det kommer aldrig ut riktigt. Det blir bara en luddig text som bara är helt meningslös. Får väl jobba på det. Vi ses någon annan dag!
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar iallafall! 

sista sommardagen

Jag har hört av säkra källor (mama) att det är sista sommardagen idag! Fick lite ont i magen, men samtidigt kan jag inte vänta tills jag får använda stickade tröjor och varma kläder igen.. Men hoppas bara att vintern inte blir så jobbig i år!
 
Annars då?Jo allt rullar på, gör inte så mycket om dagarna, väntar bara på domedagen känns det som, haha.
Random bild från Tumblr.

TiKei

Idag har jag och syrran varit och gjort en ansiktsbehandling! Det var jätteskönt och vi blev sminkade också! Hon klämde också pormaskar och vaxade ögonbrynen, vilket inte var skönt kanske.

Hon sa även att det var bra om vi började använda mineralsmink. Så jag hade tänkt köpa lite billigt mineralsmink från TiKei! Jag har läst mycket om märket och alla har varit positiva om mineralprodukterna. Men väntar med att beställa hem prover till att jag blir lite ljusare i hyn mot hösten/vintern! Prover kostar bara 10:-/styck! 
Bild från Midsommar!
 

sol

Idag är det soligt och varmt ute, äntligen! Fast det var det i och för sig igår med, men då hade jag annat för mig. Hoppas det är fint hela veckan nu fram till skolstarten. Känns ju som att man har tappat mycket färg de senaste veckorna! 

Kort

Hej! Idag har inte hänt så mycket. Har passat Felix från 2 till 6 och sen varit med älsklingen! Ska snart sova för jag känner att jag borde vända på dygnet lite innan skolan börjar! Kommer säkerligen uppdatera lite imorgon också. 
 
Ha det bra.
 

drömmare

Jag har drömt massor med konstigheter under de senaste nätterna. Igår drömde jag till exempel att jag var i något hus med rulltrappor och en handikappad man stalkade mig typ. Jag åkte upp och ner på de där rulltrapporna men han dök alltid upp! Jätteläskig var han. 

Jag vaknar också alltid klockan 6 och 9, skitkonstigt. Jag får väl ändra på dygnet nu när skolan början om 10 dagar!! 
Det skrämmer mig lite att börja tvåan. Det kommer att bli mycket tuffare och massor med plugg. Jag vet att jag kommer att klara det, men det kommer bli jobbigt. Tur att man inte är ensam om det iallafall. Om inte mina vänner fanns där i skolan hade jag dött av tråk.
 
Hörs!

loca

Hej alla glada! Idag vaknade jag sent, som vanligt. ÅNGEST. Jaja, sen sminkade jag mig, som jag inte har gjort på jäättelänge och fotade lite knasbilder. Ja, sen överredigerade jag dem obviously.

alltid lika rolig

 

2012-08-11

Hej! kolla vad jag gjorde i förrgår? Visst blev den rätt bra? (Det är Niall och Zayn) Gjorde de andra också men det blev dock inte så bra..

Idag ska jag iallafall till Elin vid 7-tiden och äta kinamat och ha det gött! Haido!

Ångest

Jag har ångest... Hatar den känslan, speciellt när man inte vet varför. Det kanske är för att skolan börjar snart, att jag knappt har gjort något idag eller att jag inte vet om jag ska göra chokladbollar eller inte?
 
Såhär känner jag mig just nu..
Jaja, ingen mening för mig att sitta uppe nu, bäst att gå och lägga sig. Godnatt!

spike

Jag köpte detta halsbandet på Cubus i Göteborg för 99 kronor. Älskar det!

Hemma

Då var vi hemma igen! Tåget gick som de skulle (tacka gud) och vi kom hem vid 8 igår! Jag tog bara 2 bilder från resan, från Lotta på Liseberg. 
 Hörs senare!

girls just wanna have fun

old photo

Kvällens projekt

Hej! Har hunnit med ganska mycket de senaste timmarna! Bland annat har jag städat min garderob:
Det var väldigt nördvändigt eller hur?
 
Och sedan gjorde jag om ett gammalt halsband till en nyckelring! Fick idén av en Youtubare; AndreasChoice, hon är verkligen jätteduktig och riktigt påhittig! Här är videon:
 
 
Före: (dem var väldigt missfärgade)
Efter: (Blev riktigt nöjd med vingen, de andra blev lite sådär, men användbara, hehe) 
Haha, diggar Lidl-bladet i bakgrunden ;)
 
Så, vilket långt inlägg det blev, jaja! Imorgon ska jag iallafall till Göteborg så det blir inte så mycket uppdatering (dvs ingen alls) de närmaste dagarna, men kommer ju hem på onsdag! Nej nu ska jag kolla på OS och Usain Bolt, ha det bra!

WR

Har ni kollat på OS något? Jag har kollat lite grann, det är rätt kul att kolla på egentligen!
Men en tanke slog mig igår när jag kollade på OS, man måste ju komma till en punkt då man inte kan slå världsrekord mer? Har ni tänkt på det? Det kommer ju bli helt omöjligt år framöver. I simning till exempel, man kan ju korta rekordtiden lite i taget men det måste ju komma till en punkt då det är omöjligt att slå rekordet? Man kan ju inte simma sträckan på en sekund?
 
 
Vad kommer man att göra då? Kommer man att nollställa räkneverken eller förlänga banorna, eller vad är det frågan om? Hoppas bara att det dröjer ett tag till... Det är ju extra kul att kolla om det är någon som slår världsrekordet, eller hur?
Vad tycker ni om OS-loggan förresten? Det var någon på Twitter som sa att det såg ut som Lisa Simpson som gav Bart ett blowjob, så den bilden är forever stuck in my brain. 

Torsdags

I torsdags var mormor, jag, lillkusinen, mamma och morbror i stugan i Pukavik. Här är några bilder i från det. (Tagna med min mobilkamera)
Tänk att sommaren snart är över, deprimerande. Jag vill att den aldrig ska ta slut....

Smultron



23 dagar

Första augusti idag då. Det betyder 23 dagar kvar av sommarlovet, helt sjukt. Dock kan man ju trösta sig med att 3 veckor låter längre. 
 
Det är så många som tror att man ska förändras på ett sommarlov. Typ, jag ska bli sån nästa år i skolan och blablabla. Som om ett lov skulle kunna göra det? Det blir kanske så i början men sedan faller man in i de gamla banorna igen. Dessutom har man så höga förväntningar på sommarlovet, man ska göra så jävla mycket, men det blir aldrig av. Antingen är man för hemmakär som jag är eller så kan inte vännerna samtidigt. Ja, som jag nämnde, jag är hemmakär. Jag gillar att vara hemma, men när jag väl är iväg så gillar jag det! Det är bara att tänka på att åka iväg som kan vara jobbigt.
 
Min favoritplats under sommaren. Vattenkannan är bra att ha om det blir för varmt, haha.

Here we go

Som jag kanske har nämnt innan så drar jag och Martin iväg till Göteborg på måndag nästa vecka! Kommer att bli gött, hoppas bara att vi har mer tur med vädret denna gången. Dessutom hoppas jag att tåget går som de ska också, vilket jag är 100% säker på att dem inte kommer att göra. 
 
Jag hoppas bara att det inte blir som förra gången. På hemvägen var vi försenade (som vanligt), dessutom var det jättefint väder ute, vi åkte förbi många stränder som var överfulla med folk. Ja,så ni kan ju tänka er ångesten. Efter det så var det tydligen något krabb i Blekingetrafiken, så vi fastnade i Hässleholm (otursstaden). Felicias broder fick hämta oss för vi pallade bara inte att sitta på en full buss. Jaja, vi kom hem i alla fall. 
 
Felicia och Ebba medan vi väntade på en liten parkering.

JB

Justin Biebers nya musikvideo kom ut idag! Skitbra är den och man får verkligen se en ny sida av honom! Dock tycker jag att han hade kunnat döda farsgubben i slutet för att han var lite småjobbig.
Enjoy!

RSS 2.0