< Till bloggens startsida

Mini-shopping

Ja, eftersom min blogg inte är såå rolig just nu tänkte jag visa er vad jag köpte idag på Maxi! Två grejer som jag verkligen behövde! 
Rakhyvel med tre blad - Venus ProSkin sensitive 159:- 
Deodorant i stift - Dove 36:-
 
Tycker att deodorant i stift håller mycket längre och dessutom känns det bara mindre svett-framkallande att lägga på något torrt istället för blött då det torkar ganska långsamt.
 
Min ormskinns-tröja från BikBok som jag köpte för en och en halv vecka sedan när vi var i Karlshamn. Det var rea och den gick på 159 kr eller något sådant! (Rätt kass bild, men såklart började batteri-lampan lysa rött när man skulle ta en bild, typsikt!)

Midsommar 2012

Har ju inte lagt upp några bilder från midsommar än (!!!). Vi var hemma hos Elin och mös medan det regnade ute, jättekul och mys hade vi det! Vi gjorde midsommarkransar (tog en evighet) och lagade mat. BILDBOMB
Felicia i sin fina klänning.
Jag sprang ivrigt iväg för att hitta blommor.
Blomplockning.
 
 
 
Elin var såklart klart först med sin krans.
Krans-fix.
När denna bilden togs hade jag lite hopp att den skulle bli bra... Men tyvärr.
Kransen blev alldeles för tjock, menmen..
Jag städer upp efter krans-fiaskot.
Felicia när hon är som roligast.
Uppdukat och redo att huggas in!
Fina Felicia.
Mums!
Fint.
Min krans såg nog bättre ut här.
Felicia och Sissa. Felicia berättar antagligen någon hemsk historia som är överdrivet 5 gånger om. Haha.
Jag beslagtog Elins krans för en sekund.
Jordgubbstårta.
Pose!
Spänning.
Knäpp 1.
Knäpp 2.
Så här kan man se ut om man har tre kransar på huvudet.
Oj.
Mys.
Sista bilden, på Felichkovaa.

Solig dag

Äntligen kom solen idag! Har varit ute och solat några timmar och nu är jag glad igen! Kände innan i veckan att jag inte har fått ut något av dagarna men nu ska det fanimej bli ändring på det! 
 
Här är några bilder jag tog innan idag (haha det ser ut som att de två sista bilderna sitter ihop):
OBS! Bilderna är helt oredigerade.

Sommardagar

Hej alla glada! Konstigt att jag skriver i plural hela tiden när jag vet att det bara är jag som ser vad jag skriver.. Hm.. I alla fall! Denna veckan har gått åt att inte göra någonting, absolut ingenting, men det var väl behövligt efter så mycket jobb i skolan in i det sista.
 
Men nästa vecka blir det andra bullar! Ska nämligen till Göteborg med Ebba och Felicia och bo hos min syster. Blir såklart shopping, mat och annat nöje (hoppas på en tur inne på Gasten). Sen måndagen efter börjar Ebba och jag jobba, pust, jag vill inte, men jag vet att det kommer att gå bra och jag får ju trots allt lön!
En bild från i höstas eller något..
 

Make me come alive

Redigerade en bild på mig med rosa dipdye. Vad tycks?
Varning för den poetiska rubriken också.

Justin Bieber

Tänkte bara tipsa om Justin Biebers senaste album "Believe", han har verkligen mognat och gjort många bra låtar! Här är några av mina favoriter: 
 

Snackis

Har ni sett Danny och Lazee's musikvideo de har gjort med Bingo Rimér?
 
Det är många som blir provocerade av dessa typ av videos, men jag ser verkligen inget konstigt i detta. Jag menar, sånt här ser man ju dagligen, det är ju bara kolla på MTV? Dessutom har de klargjort att det var ett skämt från början. Jag vet inte om det är för att alla hatar Danny nu efter Melodifestivalen eller att det är snygga, smala (vissa för smala) tjejer som dansar. Jag vet faktiskt inte, men jag ser faktiskt inget onormalt i denna videon.

 

Det där med korkklack

En sak som jag verkligen inte tål när det gäller klädväg är korkklackar. Jag menar, titta på dem. Har aldrig gillat det, vet dock inte varför. Det känns bara så billigt och fult bara? Min mormor använder alltid korkklackar (no offence mormor) och det är kanske därför det känns så gammaldags?

Nä, skulle aldrig kunna få på mig ett par korkklackar. Förknippar bara kork till flaskor och det känns bara helt fel. Tycker att korken förstör hela skon, så mycket finare med samma färg på klacken osv..
 

Shopping

Har varit i Karlshamn idag och shoppat och ätit gott. Blev några köp och jag är nöjd! Tyvärr så dog kameran innan jag hann ta bild på allt så ja. Men jag kan ta bild på det någon annan dag.

Jag köpte då en dip dye-tröja på Cubus, en ormskinnströja från BikBok, två haircuffs (ena på bilden) en guldig och en silvrig och Proffs Argan oil, skitbra till håret!


Mys

Ikväll blir det spagetti och köttfärsås och Ben&Jerry's till efterrätt hemma hos Elin. Jag är verkligen ett mat-freak, GOD BLESS FOOD.
Det blir den här...

... Och den här....


...Och den här...


YUM


"Vart"

Jag har kommit på att jag hatar orden "vart". Ingen här nere i Blekinge/Skåne använder det ordet i alla meningar. Vad fan betyder det egentligen? 

Stockholmare är experter på att använda detta fula ord . Jag ger er ett exempel: "Idag vart jag sjuk, jag vart ju på Donken igår". ASSÅ DET HETER INTE "VART"!! Vart säger man om man frågar någon vart man ska gå eller vägbeskrivning. Inte "jag vart sjuk." Skärpning där 08or!

Jag sökte faktiskt upp vad som var rätt och jag hade faktiskt rätt: http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/var-eller-vart BOYAH


Idag

Idag vaknade jag runt åtta, vi skulle samlas i skolan klockan kvart i 9 för en gemensam frukost med klassen. Det var verkligen jättemysigt och Åsa hade fixat frallor och pålägg och massa annat. Vi gick tipsrunda också, skittråkigt med det funkade. 

Efter det så samlades att ettor i aulan och sjöng. Rektorn babblade och så vidare. Men sen var det äntligen SOMMARLOV <3

Fast jag gick direkt till ålderdomshemmet för att på info om lite saker och så. Blir nog skitbra! 
I Felicias kepa, skitcool.

My favorites


05

Tänkte visa er några bilder jag har tagit under maj månad. De är tagna från mobilen så varning för dålig kvalitet.


Det går bra nu

Allt rullar på som det ska, fick tillslut ett A i svenska och sommarjobb i tre veckor. Livet rullar på

Musik

Har ni tänkt på en sak? Att lyssna på musik i bilen är tusen gånger bättre än att lyssna på musik hemma. Tänk er - sätta sig i bilen och rulla iväg med en bra låt på högsta volym. Dessutom har man mycket att kolla på när man åker bil och så är man liksom omsluten av musiken. Haha, låter som världens tönt nu, men det är fan sant.


Helt opassande bild, men i alla fall. 



Sjuk

I fredags klockan 4 vaknade jag med ont i halsen, snorig i näsan och feber. Jag kunde inte sova heller, så jag stannade hemma från skolan, vilket var bra eftersom jag bara blev sämre under dagen. 
Men nu är jag i alla fall på bättringsvägen, vaknade utan ont i halsen igår, är bara snorig och hängig just nu.

Tänk att vi slutar skolan om 5 dagar, det är ingenting. Jag ska njuta in i det sista.

Sista avsnittet

Igår gick det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives, serien som man har föjlt i x antal år. Jag har alltid tyckt om den serien, för den har en bra grund till en serie. Dock så tyckte jag att det var dags att avsluta den trots allt, känns som att det urartade där ett tag. 

Men jag kommer aldrig glömma damerna på Wisteria Lane som jag följde sedan jag var 11/12 år.

Dessutom dog "Mrs McCluskey" på riktigt i lördags.. RIP

Lite av vad jag lyssnar på just nu....

Louis Tomlinson - Look after you


Nicki Minaj - Automatic
Nicki Minaj ft Chris Brown - Right by my side

1:an

Ja, om tolv dagar går jag och min klass ut 1:an. Det är fan helt sjukt, det kändes som igår man stod där och skulle gå dit första gången, till gymnasiet. Jag har haft skitroligt, det har verkligen varit skitkul att börja gymnasiet. Enda minuset är väl alla läxor och inlämningar och allt som ska in. Men det är något man får ta när man går på gymnasiet. 

Jag undrar om tvåan går lika fort, jag hoppas och jag hoppas inte. Alla säger att de vill sluta skolan nu, men jag är fan inte klar än, jag vill vara barn ännu. Jag vill vara i skolan med mina vänner och flumma runt. 

Jag tror fanimej att jag ska vara Au pair efter gymnasiet, tänk när alla har sina tråkiga jobb på Volvo så drar jag och några kompisar till USA och lever livet. Då är man fan ett steg längre. Det är min mardröm att hamna på Volvo resten av mitt liv och sitta kvar här i Olofström. Jag vill se världen, det känns som att det är lite meningen med livet. Jag vill se allt innan jag stannar på ett ställe och slår mig ner. Jag kan bara tänka mig hur avundsjuka alla kommer att bli, SCORE.

#ego #summer #YOLO

Vinnaren i BB 2012

Eftersom att jag hade rätt förra veckan om att Loreen skulle vinna, så tänker jag sätta prognos om vem som vinner Big Brother 2012 också! 

Finalen står mellan Amandus, Annica och Hanna J.

Amandus en kille som tror sig veta allting. Jag gillade honom innan, men nu tycker jag att han har blivit kaxig och bara pratar om sig själv hela tiden. 

Annica gillar jag också, dock är hon rätt naiv och barnslig ibland, men jag gillar henne iallafall!

Hanna J gillade jag inte så mycket innan, hon var tråkig och städade bara hela tiden. Men hon har växt i mina ögon, till en stark, äkta person. Jag tror hon vinner! Dessutom tycker de flesta deltagarna som har varit med att hon ska vinna, så röstarna går nog en del på det med!

Amandus, Annica och Hanna J.


RSS 2.0