< Till bloggens startsida

I'm a cool kid


If I was your boyfriend

Fredag idag då, skitgött! Har varit i skolan som vanligt och virrat runt. Det är med lite blandade känslor jag lämnar skolan, jag har ju inget planerat på lovet, men får väl se hur det blir!

Sitter i alla fall och lyssnar på Justin Bieber, förvånansvärt? Nja... Haha, kanske har gått och blivit en Beliber? Nja. Jag håller mg till One Direction ett tag till i alla fall.

Årets första solbränna!

Har suttit ute i solen i nån timma och läst. Så nu är jag helt röd i fejjan. Det går bra nu!

En vanlig söndag?

Söndagar brukar vara en såndär inte-göra-någonting-dag. Men idag har jag hunnit med att gå en 45-minutersrunda, det var jätteskönt att gå med hög musik i öronen. Dock är vädret inte så lockande för tillfället, men har hört att det ska bli finare imorgon! Nu hade jag tänk att plugga svenska och naturkunskap sedan in i duschen. Hörs! 
Snart sommmarrr!

TV-program

Tänkte dela med mig av två av mina favorit TV-program för tillfället. Som en del kanske vet så älskar jag att titta på olika TV-program.


Big brother 2012
Rätt roligt program, men ibland kan det vara skittråkigt. Jag tycker egentligen sådana här program är rätt sorgliga, folk som bara vill ha uppmärksamhet osv, men jag tycker det samtidigt är rättså fascinerande. Att de ska stanna där i tre månader utan kontakt med omvärlden. Hade aldrig klarat det själv. Sänds varje dag på tv11 eller på webben, Bigbrother.se


Äkta människor
TV-serien handlar om ett alternativt nutida Sverige. Forskade har utvecklat en sorts robotar som liknar människor (hubotar). Serien kan vara läskig ibland och robotarna hotar mänskligheten. Detta är ingen direkt vanlig svensk serie, den är mycket bättre tycker jag, och välgjord. Dessutom är det väldigt bra skådespelare med! Programmet sänds i 10 delar, den sista delen visas idag kl 21:00 på SVT1. Man kan även kolla på avsnitten på svt.se.

Världens mest irriterande person


Ledig kväll

Äntligen en ledig kväll, det var väääldigt längesedan, pga alla inlämningar vi har fått på den senaste tiden. 


Låten går på repeat.

Bella's place

Var med familjen på en resturang i Bromölla i lördags, Bella's place. Det är en resturang med rockabilly, 50-tals stuk. Skitmysigt var det och jättegod mat.  Jag käkade en hamburgare med goda pommes och sallad, mums!

Nytt i garderoben

Tänkte visa några plagg jag köpte på sportlovet och framåt!
Från T-shirt med brittiska flaggan från Vero Moda/Only
ckså Grå/silvrig stickad tröja med paljetter från Vero Moda/Only
Högmidjade shorts, kortet är taget på baksidan av shortsen. Idoffs/Pieces
TTillsist har jag köpt en himmelsblå pösig tröja med ficka, den kommer från Lizzo's/FREEQUENT

Skinnjacka

Åååh. Vann en budgivning igår på tradera på denna skinnjackan. Det blev 560 kronor + frakt. Så värt! Hoppas bara att den passar...

RSS 2.0