< Till bloggens startsida

Pumped up kicks

Sitter och pluggar engelska för fullt. Har kollat på studenten idag, fan va kul det kommer att bli när vi står där!! Snart är det sommarlov, livet leker

Vinnaren i ESC 2012

Jag tror innerligt att Loreen kommer att vinna Eurovision ikväll. Jag har en känsla av det, hoppas!!! Hon är ju så djävulskt bra!

Annars så har jag fastnat för denna låten, Turkiets bidrag, haha.


Drömmer mig bort..

Jag älskar slutet av maj/i början av juni. Inte för att jag fyller år precis då, utan för att Liza brukar komma hem, vi kör ofta till stugan, fint väder, grillning och god mat. Då är fan livet som bäst, dessutom har man det mesta gjort i skolan också!! ÅH!

Kenza, så jävla snygg

Pukavik

Mormor och morfar har en liten stuga i Pukavik där man har spenderat alla sina somrar vid. Vi har varit där hela dagen och städat och varit på havet! Här är några bilder från dagen:

Stugan

Fika, uppdukat och klart

Lillkusinen var såklart på plats!

Mamma tog två näbbgäddor


Materialist

Jag har insett att jag verkligen är en materialist. Jag vill ha, ha, ha. Det har till och med gått så långt att jag drömmer att jag shoppar! Det är helt sjukt! Jag vill inte vara sån, jag vill kunna njuta av livet istället för att njuta när jag har köpt saker hela tiden. 

Men jag hoppas att jag kan avvänja detta nu över sommarlovet. Jag har ju trots kläder, prylar, smink osv, så det räcker och blir över! Jag ser inte varför jag blir så desperat över att vilja ha hela tiden? Tänk på dem som inte har det så bra, så sitter jag här och gnäller över att jag inte har nog med kläder? SJUKT

Kristihimmelsfärd

Är ledig idag, som många andra. Idag ska jag köpa Ben&Jerry! Gud vad jag har längtat efter det, har ju haft en "nyttig period", eller vad man ska kalla det, sedan februari/mars ungefär. Så det är välförtjänt!

Tror jag smäller till med en Half Baked idag

Small Bump


En mycket fin låt med Ed Sheeran. Den handlar om ett missfall, så sorgligt :'(


Dagen D

Hade nationella i engelska idag, läs och hörförståelse. Gick åt helvete, rent ut sagt. Det blir ju inte bättre när läraren slet provet ur mina händer och jag fick inte skriva klart....... Jag mår dåligt.

Men tur att jag har Ebba och Felicia som fick mig på gott humör igen!

Pinsamt...

"Ding", "Skål", "All in i kväll", är bara några av alla pinsamma inlägg som görs en dag som denna, dvs innan Holje Marknad. Olofströms största event. Jag tycker det bara är pinsamt och känner inget mening i att gå dit förutom att äta mig mätt 1000 gånger om. 


Fullspäckad månad

Maj är alltid en sista-minuten-månad. ALLA lärare ska envist lägga in ett sista prov/inlämning och vi elever får för mycket att göra. Men det är härligt på något sätt också, man har aldrig något att inte göra.

Lite denna veckan:
7e: Spanskaläxa
8e: Kost och hälsa
10e: Svenska muntliga nationella. Naturkunskapsprov


En söndag som denna

Hej hopp allihopa! 
Idag steg jag upp halv nio (!) men skulle ju trots allt på barndop. Kom hem för en stund sedan. 

Nu ska jag plugga naturkunskap och äta lite mat.

Bild från i somras, brownies.

Maj

Ja, då var maj månad här igen, rätt sjukt faktiskt. Solskenet kom också, brilliant!!!!

I'm the mindfucker

Idag har varit en underlig dag. Alla har betett sig konstigt. Folk har ljugit för mig, men jag har gått på min magkänsla och avslöjat - allihop. Inte för att det var något allvarligt eller så. Jag känner mig bara som en bra människokännare, vilka som ljuger eller vet något som inte jag vet. Det känns bra att jag har en sån egenskap. Djupt.
Nån gång när jag var brun och lycklig. 


RSS 2.0