< Till bloggens startsida

some pics

 
 
 
 

senaste

Idag har jag och syrran lämnat salami till våra grannar som har köpt. Klassen har faktiskt tjänat in rätt mycket på det! Kul, hoppas bara Londonresan blir av. 
 
Jag har även kollat på serien The Walking Dead, som handlar om zombies som tar över världen typ. Vet inte om jag klarar det psykiskt, men det är ju så spännande, haha.

I torsdags kom min iPhone (äntligen!!!) men självklart skulle man ha ett litet simkort i den. Jaja, nu är allt beställt, hoppas bara det kommer snart, vill så gärna starta mobilen! 
Knäpp.
 

Circle of life

Idag har jag haft riktigt tråkigt, är så uttråkad så det inte är sant! Men har i alla fall varit ute och gått i två timme, det är ju alltid något, men ändå. 

Imorgon ska jag nog beställa hem en iPhone till mig! ÄNTLIGEN, behöver verkligen den nu! Har även ett ton plugg att avklara innan skolan börjar.. Tycker det är kasst av lärarna att ge läxor och uppgifter förelovet.. Jaja, det är väl bara att bita ihop antar jag.
En bild jag redigerade igår. Blev riktigt nöjd, dock vet jag inte hur cirkeln kom dit men blev tacksam över den i alla fall, haha.

RSS 2.0