< Till bloggens startsida

Hej igen

Uppdateringen är på topp, jag vet, men förhoppningsvis (och troligtvis) är det ingen som stör sig på det, haha.

Igår klippte jag mig också, senaste gången var typ i mars, så det var verkligen på tiden! Håret är helt lent nu, älskar det! Har filosofiprov imorgon förresten, suck. Jag är så trött på att läsa den boken alltså, jaja, förhoppningsvis klarar jag det! 

Här är några bilder jag nyligen har redigerat: 
Mitt fotointresse har verkligen blossat på senaste! Tycker det är så kul att bara fota och tänka på annat för en stund! Hoppas ni gillar bilderna.

dimma

Foton jag tog för någon timme sedan.

ensamvarg

Överredigerad bild.
 
Ibland känner jag mig så jävla tråkig. Jag vill inte göra saker med mina vänner, vill bara sitta hemma i min ensamhet. Kan det vara att jag är lite av en ensamvarg eller vad är det frågan om? Jag tycker i alla fall inte om den sidan hos mig själv, känns som att jag lovar folk saker sen blir det inte av och då känns det som att jag sviker dem. 
 
Allt känns lite uppochner just nu, jag tänker för mycket. Jag har mycket att göra, ändå känner jag mig uttråkad. När jag har så mycket att göra, gör jag helst ingenting. Jag försöker fly mer eller mindre. När det händer får jag sån ångest. Jag hatar det.

Plugg...

Plugg, plugg, plugg.. Känns som att jag har blivit sämre på att plugga på senaste, allt går skit. Har inget mer och säga. Hej då.

Fredag utan godis

Felicia och jag har nu ingått i en pakt, inget godis förren januari, lätt match om det inte hade varit för julen. Klart man ska äta godis på julen, eller nja, inte godis men KAKOR. Jaja, jag tror vi klarar det i alla fall!

Jisses vad kallt det har blivit nu helt plötsligt förresten! Har till och med släpat fram vinterjackan. Att komma från Kroatien till detta är lite av en smärre chock. Jaja, snart är det väl sommar igen, men innan dess ska jag ha en härlig höst, vinter och vår att se framemot! Måste införskaffa mig nya stickade tröjor i alla färger och bara njuta. (Kommer säkert att låta helt annorlunda framemot februari-mars, men ändå)
Paradise, kan inte fatta att vi låg där för en vecka sedan. (Förlåt för alla Kroatien-bilder, men jag har inget annat att erbjuda för tillfället)

Råplugg

Satt och råpluggade nyss till geografiprovet som jag trodde att vi hade imorgon. Tydligen inte, för vi har det inte förrens fredag. Snacka om vilken lättnad!
 
Nu ska jag mysa ner mig lite och äta något gått kanske, hehe. Hörs!

Sunsets n shit


m

 
  
 

6 oktober

Hola!
Vaknade vid 11-tiden idag och vid 1 så stack jag ner till folkets hus för att kolla på Artist 2012. Det höll på hela dagen och Felicia & Maja gick vidare! Sjukt duktiga. 
 
På hemvägen träffade vi Felix, morbror och Susanne. Vi lekte med Felix och käkade tacos, längesedan jag åt det, skitgott ju!
En random bild från Kroatien. Vet inte vad jag håller på med om jag ska vara ärlig.
 
Känns förresten helt sjukt att för två dagar sedan låg man på stranden. Åh.

H o m e

Då var man hemma igen!
Dock var det lite krångel på vägen till Kroatien, fick sova över i Ängelholm och så vidare... Men vi missade inte mycket i alla fall.
Vi åt gott, badade, snorklade och plaskade runt i vattnet. Bodde ungefär 100 meter från havet, inte illa alltså. 
 
Igår var Ebba och jag ute och fotade i gamla stan, blev några bra bilder faktiskt. 
Några av bilderna, kommer fler sen.

RSS 2.0