< Till bloggens startsida

Stress

Har haft riktigt stressigt nu innan vi reser. Massor av arbeten, presentationer och läxor. Ovanpå det ska vi ju packa och förbereda! Jaja, nu är det lite lugnare känner jag, har fått både bildspelet till fotokursen klar och även spanskan. Känns rätt sjukt att vi ska bort till värmen nu. Det är liksom höst och kallt här redan och nu ska man ta fram bikinin, haha. What?

Då hörs vi inte på en vecka då, hoppas det är varmt och skönt bara! Massor med bilder kommer sen, hejrå!
Bild från sist jag var på solsemester - Alanya, Turkiet.

Skolfoto

En dag som jag tycker är ganska så jobbig är nämligen dagen då man ska fotas till skolkatalogen. Dels så framstås man som ytlig när man kommer med värsta sminkningen och är uppiffad och dels för att jag blir så jävla dålig på varje skolfoto. Men seriöst, det blir jag verkligen. Jag vet inte om jag är perfektionist eller vad det är frågan om? Men det är alltid något fel på det, stort eller litet. Som den gången i femman då fotografen fick mig att börja gapskratta. Ni kan ju tänka er...
 
Ungefär såhär...

Haters

Alla har stött på dem, de där människorna som alltid ska sprida sin negativitet över andra. Vi alla har väl varit där, man var ung och dum, ville få uppmärksamhet eller var avundsjuk. Man kallade någon annan massa namn, kritiserade dem osv. Frågan är - vem tjänar på det?

Man ser detta beteendet mycket på internet, typ i kommentarerna på stora bloggar. Visst, en del av dem kanske säger dumma saker ibland, men det betyder ju inte att man behöver rentav mobba hen för det? Jag tycker att man ska vara en större människa själv och inte kommentera vad andra gör. Åsikter i alla ära, men att hålla på och kritisera sönder någon är väl inte så kul?

Ville bara få ut det, för jag blir ganska frustrerad när jag ser sånt.

 

random

Den översta bilden är tagen för några veckor sedan och den nedersta idag.

Och som ni kanske har listat ut har det regnat precis hela dagen idag, så jäkla trist. Jag blir bara så depp och tråkig när det är sånt här väder. Får väl drömma mig bort till Kroatien lite mer! Väntar i alla fall på Martin som snart kommer hit, vet inte vad vi ska göra, men något hittar vi väl på. Ha det bra!

to-do list

Jag har så mycket att göra just nu. Skolan börjar hinna ikapp nu, dessutom måste jag hinna göra färdigt allt innan vi åker. Vill ju inte ligga och tänka på Geografiprovet när jag solar, hehe. Jag kommer att ta JÄTTEmånga bilder förhoppningsvis! Dels för bloggen, dels för fotokursen i skolan. 

Just nu håller jag i alla fall på med en samhällsuppgift vi har fått, den ska vara färdig imorgon. Pust, jag får sån ångest, vill ju att det ska gå jättebra hela tiden. Den pressen ligger liksom alltid där.. 
En bild från julafton 2011. Det är typ en av 1000 bilder som blir någorlunda när man dem tas oförberett.

Söderåsen/pt3

Primosten

Åååh! Om två veckor åker jag, ebba, mamma, pappa, morbror och hans tjej till Kroatien. Det händer liksom inte, ni fattar inte hur glad jag är?! Regnig svensk sommar och ingen bränna men nu jävlar. HOPPAS bara att det är fint väder när vi kommer!
Jag menar, KOLLA bara! Heaven.

11:45

God morgon, god morgon! Jag vaknade typ nyss och ska snart ner och äta frukost.
Igårkväll var jag hos Felicia och åt kinamat. Vi kollade även på två filmer, Sleeping with the enemy och Twilight. Sleeping with the enemy var jättebra, så om du gillar spänning och lite ångestladdat så kanske det är något för dig!
Idag ska jag i alla  fall plugga, kanske går ut och går en runda, men jag  tror jag håller på att bli förkyld, inte bra...

we are the kids with the hungry hearts---

 
 

mer söderåsen

Eftersom att jag inte har något intressant att säga så tänkte jag att jag kunde visa fler bilder från igår! Enjoy.

Söderåsen


Var vid ett ställe som heter Söderåsen idag med skolans fotogrupp. Här är några av de 400 bilder jag tog idag. 


Måndag

Då var man här igen, det var ett tag sen. Ovan ser ni två bilder på mig som Felicia har tagit när vi var ute och fotade lite med Denniz och Ebba. Ser ut som en bonde, like it, haha. 
 
Idag har jag bara haft två lektioner och sen stack jag och Felicia och gick en långrunda. Vi var helt slut när vi kom hem! Nu är jag jättetrött, slötittar på TV och ska snart gå och lägga mig.

Hemmafru

Kolla vad jag bakade igår! Hade glömt hur lätt det faktiskt är att baka kanelbullar, det är ju perfekt när man har tråkigt. Åkte upp med denna korgen till mormor, hon blev väldigt glad, sa hon iallafall, haha. 
 
Förlåt att det har blivit så mycket bilder nu hela tiden, känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Men det kommer väl någon gång antar jag!

naglar


Ser rättså slarvigt ut på bilderna, men inget som man märker i verkligheten!

september

Kallt. Mörkt. Blåsigt. Löv. Gult. Regn.
Hösten är på ingång, det känns mer okej nu. Det känns som att det är på hösten man engagerar sig i saker, träning, skolan, mat, vänner. Visst, jag kommer att sakna sommaren, men den kommer ju varje år ju? 
 

RSS 2.0