< Till bloggens startsida

Filmer

Här har ni några filmer jag har sett under lovet.
 
 
Neds
En engelsk film om olika gäng och slagsmål, ja, ni vet. Var dock inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Lite konstig, random, men helt ok. 
 
The Vow eller den svenska titeln Älska mig igen 
Ni har säkert hört talas om den här filmen. Jag ville verkligen se den när jag såg trailern. Den är bra och romantisk, men lite förutsägbar, men annars är den bra!
 
LOL
En riktig tonårsfilm som man borde se med sina vänner! Den är också riktigt bra. Jag vet inte varför men jag älskar såna här filmer. Dessutom älskar jag Miley Cyrus, hehe.
 
The Inbetweeners movie
Kollade på denna med Felicia, dock så visste vi inte att den var baserad på en tv-serie... Den var rätt kass om jag ska vara ärlig. En sämre version av American Pie. 
 
Den bästa var LOL och The Vow, jag är en sucker för drama/romantik.

I'll be your life, your hope, your reason to be


 

Hej då Facebook!

Inaktiverade nyss mitt Facebook-konto. Jag är rädd men samtidigt är det skönt. Tänk att det tog ett tag att samla sig till att inaktivera ett Facebook-konto? Det är ju sjukt hur mycket tid man spenderar där egentligen. Jaja, ska njuta av sommaren nu istället och hitta på saker! Kommer nog att gå bra, visst jag kommer ha abstinens och vara helt ovetande om allt, men det spelar ingen roll. 
 
Tänk om man ändå levde på 70-talet då man bara umgicks istället för att skriva på FB. Jag hade gärna velat leva då, allt verkade så genuint. Jaja, nu ska jag sluta skriva om min Facebook och bara leva mitt liv! 
Saknar den här lill-killen!
 
Peace!

Sunny

Idag slutade jag redan halv 1! Skönt eftersom att solen gassade på. Man får ju passa på att sola ju! Passade även på att ta lite bilder.
Märkte ni att första och andra bilden är samma bild?

Hårdagbok

Söt bild från förra året.
 
Nu under sommaren (eller ja, har gjort det i några veckor) har jag skippat i all värmestyling för håret! Alltså har jag varken plattat, lockat eller fönat det. Det känns jättebra och förhoppningsvis kommer mitt hår växa hälsosamt och friskt!
 
Dessutom använder jag kokosolja till det, vilket är skitbra, både till ansiktet och håret!
Kokosolja kan man köpa på Ica för ca 30-39 kronor.

Whut?


Varför invaderar sidor som "Sveriges hetaste tonåringar" eller "Teenage Beauty Contest" på Facebook. Fattar inte grejen med det? Varför?
 
Det är ju precis sådana här sidor som får tjejer att känna sig osäkra och fula. Jag tycker att man inte kan tävla i skönhet, det är ju helt sjukt! Dessutom är hälften av bilderna på tjejer/killar som är halvnäck. Alla gillar ju olika. 
 
Fattar bara inte grejen. 
 
 
 

my childhood


the motto


På spaning...

1. Gina tricot. 2. Lindex. 3. BikBok. 4. Rut mfl. 

Midsummer

 

Inspiration

 
 

Ögonfransfärgning

Kände för att färga mina ögonfransar nu när jag ändå inte använder mascara så ofta! Jag gjorde det lite slarvig men jag är nöjd. Jag använde mig av Coloran svart ögonfrans/ögonbrynsfärg. Tyckte det var enkelt och snabbt resultat! 
Kostar ungefär 69:- på bland annat Lindex.

7

Tänkte visa er vad jag köpte i Göteborg. Blev bara linnen, haha. Enjoy:
Från Gina tricot. Kostade typ 249:-, gillade verkligen mönstret på denna, aztec-ig.
Ett neongult träningslinne med öppning i ryggen. Men tycker att den nästan är för fin för att träna i. 129:- på Gina.
Persikofärgat linne med den djupa texten: Bright lights Summer nights på. Tycker om den väldigt mycket, 129:- på H&M.
Smutsvit, gråvit (eller vad man kallar det) topp från H&M. Blev positivt överraskad av den, för den satt så bra på. Kostar bara 149:-. 
Ett till linne från Gina tricot. Det också har lite aztec-mönster och med volang längst ner. 149:-.
Ljusgult linne från Monki. Det är mer ljusare i verkligheten. Kommer inte ihåg hur mycket den kostade.
Topp eller vad man ska kalla det, från Monki, endast 100:-.
Linne med texten Belief Be life. Också från Monki, tänkte att jag skulle ha den över den svarta toppen. Vet ej vad den kostade, men inte för mycket iallafall.
 
Ja, det var då det jag köpte i Göteborg förrförra helgen. Blev nöjd, men borde kanske varierat mig lite, haha. Jaja, jag har en chans till den 6-8 augusti!

2012-07-15

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket, jag har i alla fall varit ute och sprungit/gått med Liza. Det var rätt jobbigt, usch, men efteråt var det så skönt! 
 
Imorgon blir det upp till jobbet igen, pust. Kommer gå bra, men det är lite drygt ibland. Hoppas bara på att denna veckan går snabbare!
 
Tänkte visa er några bilder från Göteborg från förra helgen: 
Överlycklig, haha.
Kärlek. Cookie dough och Phish food <3
Felicias lisebergsgodis (helt vanligt godis i en flashigare påse)
Ha det bra!

Family comes 1st

Har hänt lite grejer inom familjen... Familjen kommer före allt och det är därför det inte har varit så mycket uppdatering här. Dessutom jobbar jag ju från 07:30 - 16:00 varje dag. Kommer tillbaka i helgen tror jag, vi får se. Ta hand om er!

Off

Jag känner mig inte som migsjälv. Djupt men sant. Fuck it
Allt känns så hopplöst, känns som att mina nära vänner är trötta på mig och allt är bara helt fel hela tiden. Kanske det är sommarlovet som sätter sina spår nu när man umgås så mycket med sina vänner. Jag vill bara vara med min familj just nu..
 
Nu ska jag koka nudlar och kolla på filmen Neds.

Helgen

Det har hänt mycket denna helgen, åkte nämligen till Göteborg i fredags med Felicia och Ebba. Vi åt god mat, kollade på film, gick på Liseberg och shoppade (såklart!) 
 
Idag började jag jobba, var rätt död imorse då alltså!
 
Här är en bild från Liseberg:

Göteborg imorgon!

Imorgon klockan 09:03 går bussen till Götelaborg och syster! Åker dit med Felicia och Ebbz, trevligt, trevligt. Kommer hem på söndag och börjar jobba på måndag.. Pust, kommer va helt förstörd.. Jaja, Godnatt!
En bild tagen förra sommaren på Liseberg.

Project X

Haha, asså denna filmen. Den borde alla se för den är hur skön som helst! Dock ska man väl inte se den om man är känslig för snusk... hehe. Dessutom är det bra musik i filmen också!
 
Kolla bara på trailern!  
 
Låt som är med i filmen.

4th of July

Några foton jag tog igår i Pukavik! 

Fields of gold

We ♥ it

M83

Midnight City - M83
Min reaktion: "Åh, men det är ju den!". Haha, videon är lite oförståelig, men jag gillar sån här musik faktiskt!

Bloggar jag följer

Tänkte göra ett inlägg om vilka bloggar jag följer, så enjoy:
 
Först och främst följer jag storbloggarna Kenza, Dessie, Kissie, Paow och Isabelle. Men här är några mindre bloggar som jag följer:
 
http://louisestyle.webblogg.se/
Louises blogg har jag följt måånga år. Jag vet inte riktigt vad jag fastnade för med hennes blogg, tyckte hon hade fin stil och bra smak i kläder kommer jag ihåg iallafall. Hon skriver om sina tankar om saker och ting, outfits och annat kul. 
 
http://beautyfreaks.blogg.se/
 Louise har även en skönhetsblogg med sin vän Dejana - Beautyfreaks. Tycker det är underhållande att kolla in där då och då för att få tips om olika skönhetsgrejer. 
 
http://dejanapasic.blogg.se/
Dejana har också en så kallad privat blogg som jag följer! Där tipsar hon om allt möjligt och skriver ner tankar.
 
http://imvicky.myshowroom.se/
Detta är en blogg jag inte har följt så länge faktiskt! Men det är Vicky som skriver om transexualitet (hon var född som pojke), vardag och kläder.
 
http://asiat.blogg.se/
 Detta är faktiskt en av mina favoritbloggar! Helen skriver mycket om sina tankar och åsikter, kläder och Kina. Har följt hennes blogg sedan Dessie länkade hennes blogg, kommer dock inte ihåg när, men det var ett tag sedan iallafall!
 
http://marcelo.spotlife.se/
Eftersom att jag var (och är) ett stort Big Brother fan så läser jag Marcelos blogg. Marcelo var en deltagare i BB 2012 och kom på 4e eller 5e plats! Han skriver lite med en nypa salt!
http://annicas.spotlife.se/
Följer även Marcelos flickvän Annica, de blev faktiskt tillsammans i BB-huset! Hon skriver om sin vardag och skönhet.
 
http://jennn.spotlife.se/
Också en BB-deltagare! Hon är rak på sak och väldigt underhållande! Skriver om sin vardag, fester och kläder!
 
Jag gillar när folk skriver om sina åsikter och bjuder på sig själv! Inte bara text och text och text. Det blir ju liksom tråkigt då! 
Ja, det var som sagt några av de lite mindre bloggarna jag läser! 

Todai

Hej! Idag har jag verkligen varit sugen på att blogga, så nu är det dags, haha. Idag vaknade jag runt 12 (!!!), måste verkligen bli ändring på det, vill ju inte vakna när halva dagen har gått, ångest på det! Sedan kom Felicia inom en sväng, har saknat henne jättemycket nu när hon har varit iväg.. Runt 3 kanske så kom Dennis och Felix och Ebba och jag hängde med dem till IKEA. Har alltså haft fullt upp hela dagen, vilket jag gillar! Några bilder från dagen:


RSS 2.0